Χ. Μαμουλάκης: Πολιτική εξαπάτηση το οριζόντιο χαράτσι στους ελεύθερους επαγγελματίες από την κυβέρνηση της ΝΔ

Την αποτυχία της Κυβέρνησης της ΝΔ στην πάταξη της φοροδιαφυγής και την πολιτική εξαπάτηση των ελεύθερων επαγγελματιών με την επιβολή πρόσθετου οριζόντιου φόρου άνω των 1.400€ κάθε χρόνο, ανέδειξε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης 7/11 στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και τον Σπύρο Φρεμεντίτη.

«Μόλις πριν από 4 μήνες οι Έλληνες προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν τον κ. Μητσοτάκη με συγκεκριμένο πολιτικό αφήγημα. Άλλα έλεγε πριν τις εκλογές, άλλα πράττει μετά, εις βάρος των ελεύθερων επαγγελματιών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία είναι αναποτελεσματική και μνησίκακη απέναντι στους ελεύθερους επαγγελματίες, που τη στήριξαν πρόσφατα.».

Ο Χάρης Μαμουλάκης έκανε επίσης αναφορά στην αποτυχία της Κυβέρνησης της ΝΔ να καταπολεμήσει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, τονίζοντας ότι άφησε αναξιοποίητα όλα τα εργαλεία που δόθηκαν σε χρήση από την Ε.Ε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί